Označování a dohledatelnost potravin – Pavla Šimková
Pavla Šimková
Bakalářská práce
Označování a dohledatelnost potravin
Labelling and traceability of food
Anotace:
Předložena bakalářská práce se zabývá označováním a sledovatelností potravin. Popisuje systém dohledatelnosti a identifikace. Seznamuje s typy identifikací na trhu. Popisuje údaje, které mají být uvedené na obalech potravin a v jaké formě mají být napsány. Dále analyzuje současný systém označování a sledovatelnosti hovězího masa. Analyzuje systém od narození telete, přes údaje na jatkách, po upravené …víceAbstract:
The thesis deals with the labelling and traceability of food. The system of traceability and identification is described. It introduces all types of identification on the market to the reader. It describes information, which should be listed on food labels and also required form of specification. Thesis also analyses the current system of labelling and traceability of beef. System is analysed from …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jiří Štencl, DrSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Označování a dohledatelnost balených potravin
Kateřina Tvrdoňová
Název
Vložil
Vloženo
Práva