Geneticky modifikované obilniny - perspektiva českého zemědělství a potravinářství – Bc. Josef KUBÍČEK
Bc. Josef KUBÍČEK
Bachelor's thesis
Geneticky modifikované obilniny - perspektiva českého zemědělství a potravinářství
Genetically modified cereals - perspective of The Czech agriculture and food industry
Anotácia:
Předkládaná práce je věnována aktuálním otázkám geneticky modifikovaných obilnin, v širších zemědělsko-ekonomických souvislostech. Práce je členěna do tří kapitol, kdy vlastním jádrem práce je kapitola {--} Geneticky modifikované obilniny. Autor analyzuje a prezentuje stávající často rozporuplné názory na předmětnou problematiku, jak vědecké obce, tak i laické veřejnosti.Abstract:
The presented bachelor dissertation is dedicated to actual questions of genetically modified cereals, mentioned in wide choise of agriculture-ekonomical aspects. The bachelor disser-taion is situated into three chapters, which the root of The dissertation is chapter {--} Geneti-cally modified cereals. The author is analysing and presenting the current often inconsistent attitude to object problems …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2006
Zverejniť od: 31. 5. 2006
Identifikátor:
2259
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 6. 2006
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KUBÍČEK, Josef. Geneticky modifikované obilniny - perspektiva českého zemědělství a potravinářství. Zlín, 2006. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2006
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 31. 5. 2006 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Práce na příbuzné téma
-
Potravinová bezpečnost v kontextu demografického vývoje v uprchlických táborech v regionu východní Afriky
Kristýna Bajtová -
Potravinová bezpečnost v kontextu nutriční epidemiologie na území Angolské republiky
Anna Jurčová -
Vliv migrantů na změnu úrovně potravinové bezpečnosti - případová studie Demokratická republika Kongo
Kristýna Pešičková -
Směry vývoje potravinové (ne)bezpečnosti – případová studie států Kambodža a Laos
Andrea Tlustá -
Analýza dynamiky Beta koeficientu v CAPM modelu pomocí asymetrických modelů volatility a korelace.
Tereza Staňková -
Význam beta-glukanů v humánní výživě
Aneta Rezková -
Vývoj jednoduché voltametrické metody pro stanovení\nl{} 17\recke{beta}-estradiolu v perorálních antikoncepčních pilulkách
Martina Chromá -
Vývoj, optimalizace a validace analytické metody na stanovení neurotoxinu \recke{beta}-N-methylamino-L-alaninu ve vodě pomocí LC/MS
Karel HOŘEJŠÍ