Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu – Bc. Martina Pavlíková
Bc. Martina Pavlíková
Master's thesis
Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu
The evaluation of quality characteristics and technology of meat product production participation in packaging
Abstract:
Diplomová práce „Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masnéhovýrobku v závislosti na jeho obalu“ se zabývá masnými výrobky a jejich obaly.V teoretické části se práce zabývá principy masné výroby, rozdělením masných výrobkůa popisem jednotlivých obalů využívaných v masné výrobě. Charakterizuje výrobkyšpekáček a Vysočina, popisuje jejich výrobu a požadavky na obaly.V praktické části …moreAbstract:
The diploma thesis "Evaluation of quality characteristics and technology of meatproduct production participation in packaging" analyses meat products and theirpackaging. In the theoretical parts, the work investigates the principles of meatproduction, meat product division and describes individual packages used in meatprocessing. It characterizes the products špekáček and Vysočina, as well as it describestheir …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2020
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
- Reader: Robert Gál, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PAVLÍKOVÁ, Martina. \textit{Vyhodnocení jakostních charakteristik a~technologie výroby masného výrobku v~závislosti na jeho obalu}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2020. Available from: https://theses.cz/id/brvmok/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
The effect of cosmetic products packaging on consumer choice
Pavlína Štěchová -
Porovnání jakostních parametrů salámu Vysočina v závislosti na obsahu soli
Dagmar Pavelková -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Pavlína Pěstová -
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
Helga Johana Hernandez Hernandez -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka -
Vliv obalu produktu na chování spotřebitele
Anna Szewieczková