Bc. Martina Pavlíková

Master's thesis

Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu

The evaluation of quality characteristics and technology of meat product production participation in packaging
Abstract:
Diplomová práce „Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masnéhovýrobku v závislosti na jeho obalu“ se zabývá masnými výrobky a jejich obaly.V teoretické části se práce zabývá principy masné výroby, rozdělením masných výrobkůa popisem jednotlivých obalů využívaných v masné výrobě. Charakterizuje výrobkyšpekáček a Vysočina, popisuje jejich výrobu a požadavky na obaly.V praktické části …more
Abstract:
The diploma thesis "Evaluation of quality characteristics and technology of meatproduct production participation in packaging" analyses meat products and theirpackaging. In the theoretical parts, the work investigates the principles of meatproduction, meat product division and describes individual packages used in meatprocessing. It characterizes the products špekáček and Vysočina, as well as it describestheir …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Reader: Robert Gál, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta