Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku – Bc. Gabriela HADÁČKOVÁ
Bc. Gabriela HADÁČKOVÁ
Master's thesis
Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
Systems for monitoring hygiene in practice - implementation of the HACCP system in the selected processing plant
Anotácia:
Hlavním a dosud nepřekonaným systémem v oblasti hygieny potravin je systém HACCP (systém analýzy rizik a stanovení kritických kontrolních bodů). V České republice platí pro výrobce potravin povinnost zavést systém kritických kontrolních bodů do svých podniků. To znamená určit ve výrobním procesu místa (kritické body), ve kterých je největší riziko porušení bezpečnosti potravin, tato místa monitorovat …viacAbstract:
System of HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is the main and unbroken system in the field of food safety. There is a duty for food producers in the Czech Republic to implement a system of critical control points into their business. It means to identify points (critical) in the process of production where can be the highest hazard for food safety, to monitor these points, to control …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HADÁČKOVÁ, Gabriela. \textit{Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/bsulir/.
Jak správně citovat práci
HADÁČKOVÁ, Gabriela. Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku. Č. Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Agriculture Engineering / Agribussines
Práce na příbuzné téma
-
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová -
Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti
Veronika Černá -
Systém HACCP ve vybrané společnosti
Marek Šesták -
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Michaela Nováková -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ -
Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory
Lenka Kabátová -
Systém HACCP v potravinářském provoze a jeho auditování
Pavla Wochová
Názov
Vložil
Vložené
Práva