Analýza konkurence hotelové restaurace – Patrik Gloger
Patrik Gloger
Bakalářská práce
Analýza konkurence hotelové restaurace
Competitive Analysis of Hotel´s Restaurant
Anotace:
Tématem této bakalářské práce je analýza konkurence hotelové restaurace Janak restaurant & bar, v prostředí čtyřhvězdičkových hotelových restaurací v městě Ostrava. Cílem je zhodnocení konkurenčního postavení restaurace a navržení doporučení ke zlepšení. Výzkumnou metodou, která je použita pro analýzu konkurence, je Mystery shopping. Tato metoda objektivně hodnotí všechny konkurenty na trhu čtyřhvězdičkových …víceAbstract:
The theme of this bachelor thesis is the analysis of competitiveness of hotel’s restaurant Janak restaurant & bar in the framework of the four-star hotels´ competitive setting in Ostrava. The aim of the dissertation is the assessment of the Janak restaurant & bar´s competitiveness followed by specific recommendations. Research method used for the analysis of competitiveness is mystery shopping, which …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2013
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/97457
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2013
- Vedoucí: Martina Hoďáková
- Oponent: Pavlína Pawlasová
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Marketing a obchod
Práce na příbuzné téma
-
Pracovní zkušenosti migrantů v hotelnictví a gastronomii
Arina Karmanova -
Pre-opening čtyřhvězdičkového hotelu v regionu České republiky
Václav Bezděk -
Podnikatelský záměr čtyřhvězdičkového hotelu v Praze
Anastasia Prokhorova -
Sociální sítě v marketingové komunikaci hotelu
Leona Adamcová -
Hodnocení výkonnosti hotelu v Praze
Adam Derich -
Obchodní a marketingová strategie 4 hvězdičkového hotelu v Praze
Sandra Holíková -
Nabídka hotelových služeb pro seniory čtyřhvězdičkových hotelů v Lednici
Alžběta Pleskotová -
Doplňkové služby v podnicích hotelových služeb
Ondřej Plšek