Zhodnocení vybraných aspektů zajištění bezpečnosti potravin v gastronomických provozech – Bc. Václav Simmerl
Bc. Václav Simmerl
Diplomová práce
Zhodnocení vybraných aspektů zajištění bezpečnosti potravin v gastronomických provozech
Evaluation of Chosen Aspects of Safety Food Ensuring in Catering Services
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá zhodnocením vybraných aspektů zajištění bezpečnosti potravin v gastronomických provozech. Cílem této práce je zhodnotit jednotlivé aspekty a také formulovat doporučení pro případná nápravná opatření. Teoretická část práce se zabývá vytvořením teoretických východisek a definováním základních pojmů spojených s problematikou potravinové bezpečnosti. V praktické části byla …víceAbstract:
This Diploma Thesis deals with evaluation of chosen aspects of safety food ensuring in catering services. The aim of this work is to evaluate individual aspects and formulate recommendations for possible remedial measures. The theoretical part of the thesis deals with the creation of theoretical bases and defines the basics concepts connected with the issues of food safety. In the practical part was …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 11. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SIMMERL, Václav. \textit{Zhodnocení vybraných aspektů zajištění bezpečnosti potravin v gastronomických provozech}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/bwynuv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Provoz a ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM
Anna Kobylková -
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
Michaela Kindlová -
Znalosti pracovníků školního stravování v Českobudějovickém regionu v oblasti potravinového práva
Marie MAXOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva