Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování – Bc. Milada FEDOROVÁ
Bc. Milada FEDOROVÁ
Master's thesis
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Sustainability of public catering - Possibilities of implementation of organic products into the public catering
Abstract:
Diplomová práce se zabývá implementací biopotravin do společného stravování v rámci zlepšování udržitelnosti v České republice. Ve školském zařízení byla zjištěna spotřeba jednotlivých konvenčních produktů a následně stanoveny produkty, které je možno nahradit potravinami v bio kvalitě. Dále bylo stanoveno dvanáct scénářů a u každého z nich čtyři varianty implementace biopotravin do společného stravování …moreAbstract:
The diploma thesis deals with the implementation of organic food in public catering as part of improving sustainability in the Czech Republic. In the school facility, the consumption of individual conventional products was determined and then products that could be replaced with organic quality foods were determined. Furthermore, twelve scenarios were determined and for each of the four variants of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 4. 2023
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Jan Moudrý, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
FEDOROVÁ, Milada. \textit{Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture and Technology. 2023. Available from: https://theses.cz/id/bxt6uf/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
FEDOROVÁ, Milada. Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování. České Budějovice, 2023. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta zemědělská a technologickáUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Agriculture and TechnologyMaster programme / field:
Agroecology / Agroecology - Specialization Landscape Care
Theses on a related topic
-
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Kateřina ROŠTOVÁ -
Biopotraviny v cukrářství
Veronika Šlapáková -
Sú biopotraviny zdravšie?
Lada Brenkusová -
Biopotraviny na českém trhu a jejich spotřeba
Veronika Magon -
Biopotraviny v cukrářství - informovanost a zájem obyvatel v Jihomoravském kraji
Eva Grbavčicová -
Biopotraviny v lidské společnosti
Nikola Tomanová -
Biopotraviny v retailových řetězcích
Karolína Pavlíčková -
Spotřebitelské preference udržitelných potravin - biopotraviny
Hana SVOBODOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Bulánová, L.
20/4/2023