Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování – Bc. Milada FEDOROVÁ
Bc. Milada FEDOROVÁ
Diplomová práce
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Sustainability of public catering - Possibilities of implementation of organic products into the public catering
Anotace:
Diplomová práce se zabývá implementací biopotravin do společného stravování v rámci zlepšování udržitelnosti v České republice. Ve školském zařízení byla zjištěna spotřeba jednotlivých konvenčních produktů a následně stanoveny produkty, které je možno nahradit potravinami v bio kvalitě. Dále bylo stanoveno dvanáct scénářů a u každého z nich čtyři varianty implementace biopotravin do společného stravování …víceAbstract:
The diploma thesis deals with the implementation of organic food in public catering as part of improving sustainability in the Czech Republic. In the school facility, the consumption of individual conventional products was determined and then products that could be replaced with organic quality foods were determined. Furthermore, twelve scenarios were determined and for each of the four variants of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Moudrý, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FEDOROVÁ, Milada. \textit{Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta zemědělská a technologická. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/bxt6uf/.
Jak správně citovat práci
FEDOROVÁ, Milada. Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování. České Budějovice, 2023. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta zemědělská a technologickáJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Fakulta zemědělská a technologickáMagisterský studijní program / obor:
Agroekologie / Agroekologie - Péče o krajinu
Práce na příbuzné téma
-
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Kateřina ROŠTOVÁ -
Biopotraviny v cukrářství
Veronika Šlapáková -
Sú biopotraviny zdravšie?
Lada Brenkusová -
Biopotraviny na českém trhu a jejich spotřeba
Veronika Magon -
Biopotraviny v cukrářství - informovanost a zájem obyvatel v Jihomoravském kraji
Eva Grbavčicová -
Biopotraviny v lidské společnosti
Nikola Tomanová -
Biopotraviny v retailových řetězcích
Karolína Pavlíčková -
Spotřebitelské preference udržitelných potravin - biopotraviny
Hana SVOBODOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Bulánová, L.
20. 4. 2023