Bc. Monika Szalaiová

Diplomová práce

Empirický výzkum, jak zákazníci českých restaurací dávají spropitné, zkoumaný pomocí metody policy capturing

Tipping in Czech Restaurants inquired via policy capturing
Abstract:
This thesis focuses on the important factors which influence the tip amount in Czech Republic using policy capturing method. A complex survey was built out of 40 hypothetical simulated restaurant situations which differed in 6 variables specified by respondents in pivot questionnaire. Next 127 individual analyses of respondents' behavior were performed using linear regression models applying ordinary …více
Abstract:
Diplomová práca sa zaoberá štúdiom faktorov pôsobiacich na výšku prepitného v Českej republike pomocou metódy „Policy capturing”. Zhotovené bolo komplexné dotazníkové šetrenie obsahujúce 40 hypotetických simulovaných situácií v reštaurácii, líšiacich sa v 6 premenných, ktoré boli vybrané na základe najfrekventovanejších odpovedí respondentov v pivotnom dotazníku. Následne bolo prevedených 127 individuálnych …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 6. 2016
  • Vedoucí: Ing. Michal Kvasnička, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Rostislav Staněk, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta