Zpracování masa a masných produktů ve veřejném stravování – Lukáš SNOPEK
Lukáš SNOPEK
Bakalářská práce
Zpracování masa a masných produktů ve veřejném stravování
Processing of Meat and Meat Products in Public Alimentation
Anotace:
Bakalářská práce definuje maso, druhy mas a masné výrobky, které jsou využívány ve službách společného stravování. V práci jsou také charakterizovány stroje a zařízení, rozdělení jednotlivých částí kuchyně, jednotlivé postupy při přípravě a úpravě masa. Jsou zde také vymezena rizika, která mohou ohrožovat strávníka a navrženy postupy pro jejich omezování. Byl navržen systém HACCP pro modelovou školní …víceAbstract:
Bachelor thesis defines meat, kinds of meat and meat products, which are used in public alimentation. In this thesis are also characterized machines and devices, division of particular parts of the kitchen, individual steps of preparation and processing of meat. There are also mentioned defined risks, which could endanger the consumer, and projected proceedings for their reducing. System HACCP was …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
SNOPEK, Lukáš. Zpracování masa a masných produktů ve veřejném stravování. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování
Jaroslav MOČIGEMBA -
Technologický postup provádění stropní konstrukce bytového domu
Petr Kolář -
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová -
Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
Gabriela HADÁČKOVÁ -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ -
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Michaela Nováková -
Systém HACCP ve společnosti Pascual Polabí s.r.o.
Veronika Kukačková