Vliv surovin a technologie na senzorickou jakost čokolády – Bc. Petra ŠINÁKLOVÁ
Bc. Petra ŠINÁKLOVÁ
Master's thesis
Vliv surovin a technologie na senzorickou jakost čokolády
Abstract:
Diplomová práce s názvem Vliv surovin a technologie na senzorickou jakost čokolády se zabývá v teoretické části popisem komodity, její legislativou, surovinami pro výrobu čokolády, náhradou některých základních surovin a také postupy výroby. Součástí teoretické části je i popis významu čokolády pro lidskou výživu a rozbor vad, které se mohou v čokoládách vyskytovat. Praktická část si klade za cíl zjistit …moreAbstract:
The theoretical part of the diploma thesis titled "The Effect of Raw Materials and Technology on the Sensory Quality of Chocolate" describes the commodity and the related legislation, the raw materials used for the production of chocolate, the substitutes for some basic raw materials, and the production procedures. The theoretical part also describes the significance of chocolate for human nutrition …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Dana Jirotková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠINÁKLOVÁ, Petra. \textit{Vliv surovin a technologie na senzorickou jakost čokolády}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2017. Available from: https://theses.cz/id/c3319v/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ŠINÁKLOVÁ, Petra. Vliv surovin a technologie na senzorickou jakost čokolády. Č. Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Agriculture Engineering
Theses on a related topic
-
Nutriční a senzorická jakost obilninových kaší pro kojence a batolata
Anna Němcová -
Senzorická jakost šťáv z ovoce a zeleniny konzervovaných přídavkem silic
Tomáš Sychra -
Senzorická jakost komerčních výrobků na redukci hmotnosti
Valeriya Bondareva -
Senzorická přijatelnost jogurtů s přídavkem vedlejších produktů potravinářského a zemědělského sektoru
Michaela Plutová -
Fairtradové kakaové boby, kakao a čokoláda na českém trhu
Oleksandr MATIKO -
Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
Alena BEŇADIKOVÁ -
Hodnocení kvality kakaových bobů a čokolády na základě fenolických látek
Jana Halamová -
Studium těkavých látek čokolády v závislosti na geografickém původu kakaových bobů
Martina Kubínová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights