Vliv surovin a technologie na senzorickou jakost čokolády – Bc. Petra ŠINÁKLOVÁ
Bc. Petra ŠINÁKLOVÁ
Master's thesis
Vliv surovin a technologie na senzorickou jakost čokolády
Anotácia:
Diplomová práce s názvem Vliv surovin a technologie na senzorickou jakost čokolády se zabývá v teoretické části popisem komodity, její legislativou, surovinami pro výrobu čokolády, náhradou některých základních surovin a také postupy výroby. Součástí teoretické části je i popis významu čokolády pro lidskou výživu a rozbor vad, které se mohou v čokoládách vyskytovat. Praktická část si klade za cíl zjistit …viacAbstract:
The theoretical part of the diploma thesis titled "The Effect of Raw Materials and Technology on the Sensory Quality of Chocolate" describes the commodity and the related legislation, the raw materials used for the production of chocolate, the substitutes for some basic raw materials, and the production procedures. The theoretical part also describes the significance of chocolate for human nutrition …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Dana Jirotková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ŠINÁKLOVÁ, Petra. Vliv surovin a technologie na senzorickou jakost čokolády. Č. Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Agriculture Engineering / Agriculture Engineering
Práce na příbuzné téma
-
Nutriční a senzorická jakost obilninových kaší pro kojence a batolata
Anna Němcová -
Senzorická jakost šťáv z ovoce a zeleniny konzervovaných přídavkem silic
Tomáš Sychra -
Senzorická jakost komerčních výrobků na redukci hmotnosti
Valeriya Bondareva -
Senzorická přijatelnost jogurtů s přídavkem vedlejších produktů potravinářského a zemědělského sektoru
Michaela Plutová -
Fairtradové kakaové boby, kakao a čokoláda na českém trhu
Oleksandr MATIKO -
Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
Alena BEŇADIKOVÁ -
Hodnocení kvality kakaových bobů a čokolády na základě fenolických látek
Jana Halamová -
Studium těkavých látek čokolády v závislosti na geografickém původu kakaových bobů
Martina Kubínová
Názov
Vložil
Vložené
Práva