Možnosti použití vybraných kvasinkových kmenů při výrobě nízkoalkoholického piva. – Pavel Kovář
Pavel Kovář
Bachelor's thesis
Možnosti použití vybraných kvasinkových kmenů při výrobě nízkoalkoholického piva.
Possibilities of the use of chosen yeast strains in the production of low-alcoholic beer
Anotácia:
Ve své bakalářské práci na téma Možnosti použití vybraných kvasinkových kmenů při výrobě nízkoalkoholického piva jsem se primárně zabýval geneticky modifikovanými kmeny kvasinek s omezenou schopností tvorby ethanolu. Dále jsem popsal ostatní metody výroby nealkoholického piva. Práce obsahuje i informace o stavbě kvasinkové buňky a popis metabolismu z pohledu nejvýznamnějších živin a produkce ethanolu …viacAbstract:
In my bachelor thesis with the topic 'Possibilities of the use of chosen yeast strains in the production of low-alcoholic beer' I was mainly dealing with genetically modified yeast strains with a limited ability to produce ethanol. Furthermore, I described other methods of the production of low-alcoholic beer. The thesis includes information about the structure of the yeast cell and a description of …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Práce na příbuzné téma
-
Intronové mutace v genu pro faktor VIII jako příčina hemofílie typu A
Veronika Chladová -
Funkční důsledky mutace v genu KCNQ1
Lucie Šedová
Názov
Vložil
Vložené
Práva