Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“ – Bc. Michaela Kašparová
Bc. Michaela Kašparová
Bakalářská práce
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
Gastronomic concept focused on ,,Food Truck"
Anotace:
Koncept food trucku se stal důležitou součástí dnešní gastronomické scény. Majitelé food trucků dokazují, že kreativita a autentičnosti jednotlivých pokrmů jsou hlavními faktory, proč se food trucky staly tolik oblíbenými. Cílem práce je navrhnutí pojízdné provozovny se zaměřením na prodej rybího pokrmu. Teoretická část práce vytváří přehled vzniku pojízdných food trucků od 16. století po současnost …víceAbstract:
The concept of the food truck has become an important part of today's gastronomic scene. The owners of food trucks prove that the creativity and authenticity of individual meals are the main factors why food trucks have become so popular. The aim of the thesis is to design a mobile truck focusing on the sale of fish food. The theoretical part of the thesis creates an overview of the original mobile …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/pfha4/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 9. 2019
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KAŠPAROVÁ, Michaela. \textit{Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/c5331w/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelský plán
Dominik Záluský -
Podnikatelský plán na založení pojízdného bistra
Jana Benešová -
Podnikatelský záměr pojízdná prodejna
Kateřina JANOUŠKOVÁ -
Podnikatelský plán pro start-up
Tuyet Nhung Hoang -
Financial analysis of business plan in the area of gastronomy
David Simbartl -
Podnikatelský plán
Tomáš Syrový -
Podnikatelský plán Boy´s Burger Food Truck
Zuzana Kábelová -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová