Studium polymorfních vlastností mannitolu a jeho výskyt v surovinách a potravinách – Bc. Šárka Jonová
Bc. Šárka Jonová
Bakalářská práce
Studium polymorfních vlastností mannitolu a jeho výskyt v surovinách a potravinách
The study of polymorphous properties of mannitol and its occurrence in raw materials and food
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JONOVÁ, Šárka. \textit{Studium polymorfních vlastností mannitolu a jeho výskyt v surovinách a potravinách}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/c63p5k/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Syntéza a výroba léčiv
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.