Ovlivnění povrchových vlastností nanočástic škrobu – Bc. Eva Menšíková
Bc. Eva Menšíková
Diplomová práce
Ovlivnění povrchových vlastností nanočástic škrobu
Influencing of the surface properties of starch nanoparticles
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MENŠÍKOVÁ, Eva. \textit{Ovlivnění povrchových vlastností nanočástic škrobu}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/c9tjkz/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Syntéza a výroba léčiv
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.