Markéta Borecká

Bakalářská práce

Provozní studie gastronomického zařízení v SRN

Operational study of catering establishment in Germany
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je analýza vybraného gastronomického zařízení a porovnání tohoto podniku s konkurencí v okolí. V práci jsou návrhy na zlepšení současné situace a další možnosti rozvoje podniku. Práce je rozdělena do šesti tematických celků. V první části se práce zabývá významem provozní studie, druhá část obsahuje obecnou charakteristiku stravovacích služeb. Třetí část je zaměřena na charakteristiku …více
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is to elaborate an operational study of chosen catering establishment in Germany and comparison with competition. The study is divided into 6 parts - importance of operational study, characteristics of different types of catering establishments, description of locality Saxon-Anhalt, German gastronomy, comparison of Czech and German law and the last part is analysis of …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 10. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2012
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Jarmila Netková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/31455