Vývoj ceny mléka a následný dopad změn na hospodaření zemědělských farem – Bc. František Staněk
Bc. František Staněk
Bakalářská práce
Vývoj ceny mléka a následný dopad změn na hospodaření zemědělských farem
Anotace:
Při chodu podniku je nutné brát v úvahu mnoho činitelů, které nám poodhalí skutečnosti, které nejsou na první pohled zřejmé. K tomu nám poslouží celkový rozbor mléka, hodnocení jeho jakosti a zpeněžování za určitých podmínek. Rozebereme si vliv krmení, technologické zařízení a náklady na chod provozu. Neméně důležitou možností je i vybudování vlastního zařízení pro zpracování mléka. Dále nám tato práce …víceAbstract:
At run company is necessary look at many factors, which to us after-will disclose matters, that are not on first look evident. Hereto to us will serve general analysis milks, classification his quality plus encashment under certain condition. Take to parts influence fodder, technological establishment plus costs on work operation. No less important possibility is and building personal arrangement for …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2011
Identifikátor:
https://is.vstecb.cz/th/g1cpo/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2011
- Vedoucí: Ing. Martin Maršík, Ph.D.
- Oponent: Ing. Jiří Spěváček
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
STANĚK, František. \textit{Vývoj ceny mléka a následný dopad změn na hospodaření zemědělských farem}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/cashlc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchVysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku
Práce na příbuzné téma
-
Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
Aneta Náplavová -
Development of the Chinese Milk-Tea Market in Informatization
Pengsen Wang -
Projekt implementace systému Milk Run ve vybrané společnosti
Kamila Gertnerová -
Consumption of Bubble Milk Tea in Cambodia
Chanvireak Chou -
Influence of heat treatment on composition and properties of drinking milk
Maksym Biehlitse -
Effect of calving season and age at first calving on milk production in Czech Fleckvieh cattle
Doris Aikins -
Characterisation of reaction products of milk proteins with transglutaminase
Dmytro Harkavchenko