Lucie RYKROVÁ

Diplomová práce

Vliv technologie balení na trvanlivost produktů

Effect of packaging technology for shelf-life products
Anotace:
Mikrobiologická kvalita potravin je důležitá jak z důvodu hygienického, tak zdravotního a má nemalý vliv na údržnost potravin. Cílem této diplomové práce bylo zhodnotit vzorky masných výrobků z hlediska kontaminace mikroorganismy. K dispozici byl měkký masný výrobek, výrobek tepelně opracovaný a tepelně neopracovaný. Hodnotilo se jak ovlivní nakrájení výrobku a následné zabalení do vakua celkový počet …více
Abstract:
Microbiological quality of food is important both because of hygiene and health and has a significant influence on the shelf life of foods. The aim of this thesis was to evaluate samples of meat products for contamination by microorganisms. There was soft meat product, the product heat-processed and heat-treated. Evaluated how they affect the product and then cutting up into the vacuum packaging the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2011
Identifikátor: 14696

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

RYKROVÁ, Lucie. Vliv technologie balení na trvanlivost produktů. Č. Bud., 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakulta

JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

Zemědělská fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses cc81q2 cc81q2/2
25. 5. 2011
Složky
Soubory
Bulánová, L.
26. 5. 2011
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.