Vliv technologie balení na trvanlivost produktů – Lucie RYKROVÁ
Lucie RYKROVÁ
Diplomová práce
Vliv technologie balení na trvanlivost produktů
Effect of packaging technology for shelf-life products
Anotace:
Mikrobiologická kvalita potravin je důležitá jak z důvodu hygienického, tak zdravotního a má nemalý vliv na údržnost potravin. Cílem této diplomové práce bylo zhodnotit vzorky masných výrobků z hlediska kontaminace mikroorganismy. K dispozici byl měkký masný výrobek, výrobek tepelně opracovaný a tepelně neopracovaný. Hodnotilo se jak ovlivní nakrájení výrobku a následné zabalení do vakua celkový počet …víceAbstract:
Microbiological quality of food is important both because of hygiene and health and has a significant influence on the shelf life of foods. The aim of this thesis was to evaluate samples of meat products for contamination by microorganisms. There was soft meat product, the product heat-processed and heat-treated. Evaluated how they affect the product and then cutting up into the vacuum packaging the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2011
Identifikátor:
14696
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
RYKROVÁ, Lucie. Vliv technologie balení na trvanlivost produktů. Č. Bud., 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor
Práce na příbuzné téma
-
Balení potravin v modifikované atmosféře.
Alena Bednářová -
Balení potravin v ochranné atmosféře
Kamila Stachovcová -
Aplikace technických plynů pro balení drůbežího masa v ochranné atmosféře
Petra Skýpalová -
Psychrotrofní mikroorganismy jako původci kažení masa a masných výrobků
Marie Hermanová -
Snižování počtu mikroorganismů v masných výrobcích - vliv teploty skladování
Jana ZÁHOROVÁ -
Vliv typů balení na trvanlivost masných výrobků
Michaela BURIANOVÁ -
Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu
Alžběta Chocholová -
Ochrana zeměpisných označení pro nezemědělské výrobky dle mezinárodních smluv a v Evropské unii
Klára Pospíchalová
Název
Vložil
Vloženo
Práva