Výroba ovocných vín za použití různých druhů kvasinek a porovnání výsledků – Perseus-Premysl Liberiou
Perseus-Premysl Liberiou
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Výroba ovocných vín za použití různých druhů kvasinek a porovnání výsledků
Anotace:
Práce se zabývá výrobou ovocného vína za použití různých druhů kvasinek. Cílem práce je zjistit jak, a za jakých podmínek, se vyrábí ovocné víno. Dále se zkoumají vlivy rozdílných druhů kvasinek na senzorické vlastnosti vína. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část obsahuje obecné informace o kvasinkách a technologickém postupu. Praktická část obsahuje postup vlastní výroby a konečný výsledek …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
- Oponent: Mgr. Helena Vondráčková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LIBERIOU, Perseus-Premysl. \textit{Výroba ovocných vín za použití různých druhů kvasinek a porovnání výsledků}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/cddle2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.