Perseus-Premysl Liberiou

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Výroba ovocných vín za použití různých druhů kvasinek a porovnání výsledků

Anotace:
Práce se zabývá výrobou ovocného vína za použití různých druhů kvasinek. Cílem práce je zjistit jak, a za jakých podmínek, se vyrábí ovocné víno. Dále se zkoumají vlivy rozdílných druhů kvasinek na senzorické vlastnosti vína. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část obsahuje obecné informace o kvasinkách a technologickém postupu. Praktická část obsahuje postup vlastní výroby a konečný výsledek …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
  • Oponent: Mgr. Helena Vondráčková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.