Mgr. Petr Zíma
Bachelor's thesis
Funkční potraviny
Functional foods
Abstract:
Anotace ZÍMA, P. Funkční potraviny. Brno : FSpS MU, 2007. 42 s. Práce je zdrojem informací o funkčních potravinách a jejich aktivních složkách. Podrobně jsou popsány jejich klinické účinky a možnosti využití jako moderní potraviny.Abstract:
Annotattion ZÍMA, P. Functional foods. Brno : FSpS MU, 2007. 42 pgs. This work is a source of information about functional foods and their active components. The clinical effects and possible uses as modern foods are described in detail.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2007
Identifier:
https://is.muni.cz/th/dhcgl/
Thesis defence
- Date of defence: 22. 6. 2007
- Supervisor: Ing. Iva Hrnčiříková, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studiíMasaryk University
Faculty of Sports StudiesBachelor programme / field:
Physical Education and Sport / Special Education of Security Sections
Theses on a related topic
-
Equol a funkční potraviny
Kateřina Jahodová -
Funkční potraviny a jejich benefity na lidský organismus
Monika Dvořáková -
Pekárenské výrobky a těstoviny jako funkční potraviny
Victoria Patricie Lehkoživová -
Microgreens - využití klíčních rostlin jako funkční potraviny
Tereza Haladějová -
Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin
Nikola NACHÁZELOVÁ -
FUNKČNÍ POTRAVINY A JEJICH ROLE V GASTRONOMII
Petr Žižlavský -
Funkční potraviny z pohledu biologicky aktivních látek
Denisa Holasová -
Funkční potraviny
Dana PLÍŠKOVÁ