Kateřina Hyčarová

Bakalářská práce

Ftaláty v potravinách

Phthalates in food
Anotace:
Cílem této bakalářské práce bylo zjištěný metod, které se využívají pro stanovování ftalátů v potravinách. Tato práce se také zabývá obecnými vlastnostmi ftalátů, jejich regulací v obalových materiálech a jejich vlivu na lidský organismus. Dále se zde pojednává o dvou studiích a analýzách, které se tímto problémem zabývaly. V rámci těchto analýz byly připojeny i jejich výsledky a následné shrnutí.
Abstract:
The aim of this thesis was to identify methods that are used to determinate phthalates in food. This thesis also deals with the general properties fo phthalates, their regulation in food packaging materials and their effects on human body. It also discusses two studies and analyzes that have addressed this issue. Within these analyzes, their results and summary were attached.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 7. 2021
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Tomáš Bajer, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Hyčarová, Kateřina. Ftaláty v potravinách. Pardubice, 2021. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin

Práce na příbuzné téma