Kvalita a změny ve stravování studentů vysokých škol v České republice a v zahraničí – Taťána ZAPLETALOVÁ
Taťána ZAPLETALOVÁ
Bachelor's thesis
Kvalita a změny ve stravování studentů vysokých škol v České republice a v zahraničí
Quality and changes in the diet of university students in the Czech Republic and abroad
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá stravováním studentů vysokých škol, stravovacími návyky, kvalitou stravování a změnami ve stravování v ČR a v zahraničí ve skupině mladých dospělých. Stravovací zvyklosti mladých dospělých ovlivňuje mnoho faktorů, které nejsou dosud zmapovány. Cílem bakalářské práce je vyhledat dostupné studie a odborné články, získat informace a doporučení odborných společností a zároveň …moreAbstract:
The bachelor's thesis deals with the diet of university students, eating habits, quality of diet and changes in diet in the Czech Republic and abroad in a group of young adults. The eating habits of young adults are influenced by many factors that still need to be mapped. The bachelor's thesis aims to search for available studies and professional articles, obtain information and recommendations from …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2023
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Date of defence: 14. 6. 2023
- Supervisor: Mgr. Karin Petřeková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ZAPLETALOVÁ, Taťána. \textit{Kvalita a změny ve stravování studentů vysokých škol v České republice a v zahraničí}. Online. Bachelor's thesis. Ostrava: University of Ostrava, Faculty of Medicine. 2023. Available from: https://theses.cz/id/cfe05y/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ZAPLETALOVÁ, Taťána. Kvalita a změny ve stravování studentů vysokých škol v České republice a v zahraničí. Ostrava, 2023. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of MedicineBachelor programme / field:
Nutritional Therapy / Nutritional Therapy
Theses on a related topic
-
Doplňky stravy ve výživě vysokoškolských studentů
Martina Dudášová -
Vyhodnocení plánu stravy studentů ve školských zařízeních
Zuzana Čučková -
Organoleptické vlastnosti a kvalita stravy poskytované studentům v Menze JU v ČB ve srovnání se stravou převáženou klientům Nemocnice ČB, a.s.
Zuzana TÁCHOVÁ -
Alternativní výživa - využití a vědomosti u studentů PF JCU
Jana DUNDOVÁ -
Vliv přepravy na kvalitu rozvážené stravy (zkušenosti strávníků)
Pavlína ŽUFOVÁ -
Digitální jídlo jako forma gastronomické budoucnosti
Radek Zatloukal -
Jídlo a stolování v kinematografii Jiřího Menzela
Jan Rec -
Jídlo jako cesta k interkulturní výchově
Barbora Kučerová