Kuchařské knihy a odborná literatura týkající se stravování v letech 1948-1956: teorie stravování versus praxe zásobování. – Barbora Knotová
Barbora Knotová
Bakalářská práce
Kuchařské knihy a odborná literatura týkající se stravování v letech 1948-1956: teorie stravování versus praxe zásobování.
Cookbooks and professional literature related to dining between 1948-1956: Theory of dining versus practical food supply
Anotace:
Tato bakalářská práce se především zaměřuje na analýzu kuchařských knih vydaných v letech 1948-1956. Nastiňuje ale také období socialismu, ve kterém se kuchařské knihy vydávaly.Abstract:
This bachelor's thesis mainly focuses on the analysis of cookbooks published between 1948-1956. It also outlines the period of socialism, in which cookbooks were published.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2023
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. PhDr. Milena Lenderová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KNOTOVÁ, Barbora. \textit{Kuchařské knihy a odborná literatura týkající se stravování v letech 1948-1956: teorie stravování versus praxe zásobování.}. Online. Bakalářská práce. Pardubice: Univerzita Pardubice, Fakulta filozofická. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/cfh4wz/.
Jak správně citovat práci
Knotová, Barbora. Kuchařské knihy a odborná literatura týkající se stravování v letech 1948-1956: teorie stravování versus praxe zásobování. . Pardubice, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta filozofická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta filozofickáUniverzita Pardubice
Fakulta filozofickáBakalářský studijní program / obor:
Historické vědy / Spisová a archivní služba