Barbora Knotová

Bakalářská práce

Kuchařské knihy a odborná literatura týkající se stravování v letech 1948-1956: teorie stravování versus praxe zásobování.

Cookbooks and professional literature related to dining between 1948-1956: Theory of dining versus practical food supply
Anotace:
Tato bakalářská práce se především zaměřuje na analýzu kuchařských knih vydaných v letech 1948-1956. Nastiňuje ale také období socialismu, ve kterém se kuchařské knihy vydávaly.
Abstract:
This bachelor's thesis mainly focuses on the analysis of cookbooks published between 1948-1956. It also outlines the period of socialism, in which cookbooks were published.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2023
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. PhDr. Milena Lenderová, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Knotová, Barbora. Kuchařské knihy a odborná literatura týkající se stravování v letech 1948-1956: teorie stravování versus praxe zásobování. . Pardubice, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta filozofická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta filozofická

Univerzita Pardubice

Fakulta filozofická

Bakalářský studijní program / obor:
Historické vědy / Spisová a archivní služba