Daniela Černá
Bachelor's thesis
Analýza služeb v restauracích Potrefená husa
Analysis of services in restaurants Potrefená husa
Abstract:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na koncept Potrefená husa. Mým úkolem bylo navštívit deset vybraných restaurací Potrefená husa v Praze a formou mystery shoppingu analyzovat, jestli pracovníci dodržují standarty dané franchisorem. Práce je rozdělena na tři části, a to teoreticko-metodickou, analytickou a návrhovou část. Teoretická vysvětluje pojmy, které se týkají daného tématu. V praktické části …moreAbstract:
This Bachelor paper is focused on Potrefená Husa concept. My task was to visit ten Potrefená Husa restaurants in Prague and use mystery shopping to analyse whether the employees hold up to the standards given by franchisor. The paper is divided into three parts. Theoretical – methological, analytical and suggestion part. Theoretical part explains the concepts of the topic. In operative part I focuse …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/5641/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 6. 2013
- Supervisor: Ing. Pavla Burešová
- Reader: Ing. Dana Johnová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Porovnání vybraných konkurenčních konceptů gastronomických zařízení
Daniela Škaroupková -
Franchising v gastronomii
Karolína Pospíšilová -
Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu
Lucie Kondelíková -
Franchising se zaměřením na gastronomii
Iveta Burianová -
Podnikání v gastronomii formou franchisingu
Markéta Šimáčková -
Komparace značkových restaurací českých pivovarů
Ondřej Hrabě