Bc. Diana Reichelt

Diplomová práce

Vliv nejnovějších poznatků vědy z oblasti výživy na kvalitu stravování

The influence of the newest scientific research in nourishment on the quality of alimentation
Anotace:
Tato diplomová práce popisuje teoretické požadavky na skladbu stravy a její základní složky, požadavky na kvalitu stravy a především vliv výživy na zdraví lidského organizmu. Nových poznatků ovlivňujících kvalitu stravování je mnoho. Pokud je ale pozorujeme z určitého aspektu, existuje mezi nimi určitá spojitost. Proto jsou pro snadnější orientaci rozděleny na několik základních segmentů. V analytické …více
Abstract:
This master´s dissertation describes the theoretical requirements for nourishment composition and its basic components, alimentation quality requirements and especially the influence of nutrition on the health of the human body. There are many new findings that influence the quality of alimentation. But if we observe them from certain aspect, there is some connection among them. That is the reason …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 9. 2016
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze