Vliv nejnovějších poznatků vědy z oblasti výživy na kvalitu stravování – Bc. Diana Reichelt
Bc. Diana Reichelt
Diplomová práce
Vliv nejnovějších poznatků vědy z oblasti výživy na kvalitu stravování
The influence of the newest scientific research in nourishment on the quality of alimentation
Anotace:
Tato diplomová práce popisuje teoretické požadavky na skladbu stravy a její základní složky, požadavky na kvalitu stravy a především vliv výživy na zdraví lidského organizmu. Nových poznatků ovlivňujících kvalitu stravování je mnoho. Pokud je ale pozorujeme z určitého aspektu, existuje mezi nimi určitá spojitost. Proto jsou pro snadnější orientaci rozděleny na několik základních segmentů. V analytické …víceAbstract:
This master´s dissertation describes the theoretical requirements for nourishment composition and its basic components, alimentation quality requirements and especially the influence of nutrition on the health of the human body. There are many new findings that influence the quality of alimentation. But if we observe them from certain aspect, there is some connection among them. That is the reason …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/9631/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 9. 2016
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
REICHELT, Diana. \textit{Vliv nejnovějších poznatků vědy z oblasti výživy na kvalitu stravování}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/cj1knf/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente
David Janáček -
Historický vývoj stravování se zaměřením na plýtvání potravin
Quynh Tranová -
Návrh inovace technologické linky na zpracování odpadů z kuchyní, stravoven a výroben potravin
Petr Kotalík -
Městské zemědělství, jeho formy, produkce a alternativní distribuce potravin v lokalitě Praha 3
Helena Blažejová -
Výběr potravin a stravování osob s laktózovou intolerancí
Veronika Šorsáková -
Kvalita stravování dětí a mladistvých ve speciálních školských zařízeních
Iva Mikulášková -
Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci
Miroslav Machek -
Srovnání kvality stravování ve vybraných základních školách na Vysočině a v Jihomoravském kraji
Dagmar VEVERKOVÁ