Ubytovací a stravovací služby v lázních Luhačovice a Ostrožské Nové Vsi – Veronika TOMŠŮ
Veronika TOMŠŮ
Bakalářská práce
Ubytovací a stravovací služby v lázních Luhačovice a Ostrožské Nové Vsi
Accommodation and catering services at the spa Luhačovice and Ostrožská Nová Ves
Anotace:
Bakalářská práce popisuje charakteristiku lázeňství a lázeňských služeb. Je především za-měřena na ubytovací a stravovací služby. Popisovanými lázněmi jsou moravské lázně Lu-hačovice a lázně Ostrožská Nová Ves. Práce seznamuje také s pojmy jako je historie lázeň-ství, léčebné procedury a luhačovické přírodní léčivé zdroje. Popis ubytovacích a stravova-cích služeb je věnován lázeňskému hotelu Jurkovičův …víceAbstract:
Bachelor thesis describes the characteristic of spas and spa services. Especially It is focused on accommodation and catering services. I write about Moravian spa in Luhačovice and spa Ostrožská Nová Ves. My bachelor thesis introduces concepts such as a history of the spa, spa treatments and natural curative resources. I also describe accommadation and catering services in Jurkovičův dům, hotel Palce …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor:
21917
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
TOMŠŮ, Veronika. Ubytovací a stravovací služby v lázních Luhačovice a Ostrožské Nové Vsi. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Analýza a rozvoj lázeňství v České republice (lázeňské léčivé zdroje a neformální aspekty lázeňství)
Miroslava Svobodová -
Technické a právní aspekty koexistence přírodního léčivého zdroje minerální vody Bílinská kyselka a dalších aktivit ve městě Bílina
David Votava -
Analýza a rozvoj lázeňství v České republice: lázeňské a přírodní léčivé zdroje
Lucie Součková -
Finský životní styl SISU a jeho dopad na ubytovací a stravovací služby ve Finsku
Michaela Kužniarová -
Zpracování SP pro typové projekty - ubytovací a stravovací služby
Veronika Veselá -
Výuková opora pro odborné předměty oboru Stravovací a ubytovací služby
Eva Kubištová -
Dopady pandemie nemoci COVID-19 na ubytovací a stravovací služby v České republice
Ammie VÁLKOVÁ -
Aktivita žáků ve výuce technologie v učebním oboru Stravovací a ubytovací služby (kuchařské práce)
Miroslava Kočířová