Bc. Andrea Jenšíková

Bakalářská práce

Vliv pandemie na průběh vzdělávání v gastronomii a pohostinství

The impact of the pandemic on the course of education in gastronomy and hospitality
Anotace:
JENŠÍKOVÁ, Andrea. Vliv pandemie na průběh vzdělávání v gastronomii a pohostinství, [Bakalářská práce] University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. Praha: 2023. Celkový počet stran: 70 Tato bakalářská práce se zabývá problematikou týkající se vlivu a efektivity distanční výuky v době koronavirové pandemie. Vzdělávací instituce to neměly lehké …více
Abstract:
JENŠÍKOVÁ, Andrea. The impact of the pandemic on the course of education in gastronomy and hospitality. [Bachelor’s Dissertation.] University College Prague – College of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd. Prague: 2023. Total number of pages: 70 This bachelor's thesis deals with issues related to the influence and effectiveness of distance learning during …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/p1gbb/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 9. 2023
  • Vedoucí: doc. Ing. Josef Vlček, CSc.
  • Oponent: Ing. Věra Levičková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.