Dusík ve výživě a hnojení vybrané odrůdy brambor – Lukáš SVOBODA
Lukáš SVOBODA
Bachelor's thesis
Dusík ve výživě a hnojení vybrané odrůdy brambor
The nitrogen in nutrition and fertilization of selected potato variety
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá reakcí odrůdy bramboru Princess na různou úroveň hnojení. Cílem bylo porovnat vliv samotného dusíku a jeho kombinace s fosforem a draslíkem na výnos hlíz a jeho složení, obsah sušiny a škrobu.Abstract:
This thesis deals with a reactions of potato variety Princess at different levels of fertilization. The aim was to compare the effect of alone nitrogen and its combination with phosphorus and potassium on tuber yield and its composition, dry matter content and starch.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 4. 2013
Accessible from:: 12. 4. 2013
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Jiří Diviš, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SVOBODA, Lukáš. \textit{Dusík ve výživě a hnojení vybrané odrůdy brambor}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2013. Available from: https://theses.cz/id/cohdi3/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
SVOBODA, Lukáš. Dusík ve výživě a hnojení vybrané odrůdy brambor. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 12.4.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 12. 4. 2013 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / field:
Agriculture / Agriculture
Theses on a related topic
-
Změna kvality rostlin a půdy hnojené kompostem a vermikompostem na bázi čistírenských kalů a slaměných pelet
Ha My Nguyenová -
Vliv způsobu a intenzity pěstování na produkční a jakostní parametry a obsah volného asparaginu v zrnu žita setého
Anna Bečková -
Fluorescenční analýza míry odolnosti fotosyntetického aparátu a analýza fotosyntetických pigmentů u rostlin vystavených různé teplotě a ozářenosti
Michaela PROVAZOVÁ -
Změny lipidů při zpracování a skladování potravin z hlediska jejich nutriční a senzorické jakosti
Josef Soukup -
Vliv ekologického a konvenčního způsobu pěstování na produkční a jakostní parametry a obsah volného asparaginu v zrnu pšenice seté
Veronika Nováková -
Validace HPLC metody pro stanovení sacharidů v rajčatech a vliv odrůdy na jejich kvalitu a senzorické charakteristiky
Eliška Paidarová -
Vliv výsevku a hybridu na morfologické a výnosové charakteristiky silážní kukuřice
Tomáš Vyšohlíd -
Nutriční hodnota a oxidační stabilita rybích olejů a doplňků stravy obsahujících n-3 mastné kyseliny
Michaela Krlínová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses cohdi3 cohdi3/2
20/5/2013