Dusík ve výživě a hnojení vybrané odrůdy brambor – Lukáš SVOBODA
Lukáš SVOBODA
Bachelor's thesis
Dusík ve výživě a hnojení vybrané odrůdy brambor
The nitrogen in nutrition and fertilization of selected potato variety
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá reakcí odrůdy bramboru Princess na různou úroveň hnojení. Cílem bylo porovnat vliv samotného dusíku a jeho kombinace s fosforem a draslíkem na výnos hlíz a jeho složení, obsah sušiny a škrobu.Abstract:
This thesis deals with a reactions of potato variety Princess at different levels of fertilization. The aim was to compare the effect of alone nitrogen and its combination with phosphorus and potassium on tuber yield and its composition, dry matter content and starch.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 4. 2013
Accessible from:: 12. 4. 2013
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Jiří Diviš, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SVOBODA, Lukáš. \textit{Dusík ve výživě a hnojení vybrané odrůdy brambor}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2013. Available from: https://theses.cz/id/cohdi3/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
SVOBODA, Lukáš. Dusík ve výživě a hnojení vybrané odrůdy brambor. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 12.4.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 12. 4. 2013 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / field:
Agriculture / Agriculture
Theses on a related topic
-
Změna kvality rostlin a půdy hnojené kompostem a vermikompostem na bázi čistírenských kalů a slaměných pelet
Ha My Nguyenová -
Fluorescenční analýza míry odolnosti fotosyntetického aparátu a analýza fotosyntetických pigmentů u rostlin vystavených různé teplotě a ozářenosti
Michaela PROVAZOVÁ -
Změny lipidů při zpracování a skladování potravin z hlediska jejich nutriční a senzorické jakosti
Josef Soukup -
Vliv postupné dehydratace a rehydratace na tvorbu sušiny a obsah energie kukuřice seté
Lenka Vaňková -
Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
Martina Hozová -
Vliv výsevku a hybridu na morfologické a výnosové charakteristiky silážní kukuřice
Tomáš Vyšohlíd -
Nutriční hodnota a oxidační stabilita rybích olejů a doplňků stravy obsahujících n-3 mastné kyseliny
Michaela Krlínová -
Vliv aplikace brassinosteroidů a přípravku Atonik na jakostní ukazatele salátu hlávkového pěstovaného v různých vláhových podmínkách (laboratorní stanovení vitamínu C, vlákniny, sušiny a dusičnanů)
Eliška Princová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights