Mgr. Andrea Mičánková

Bakalářská práce

Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu

Evaulation of selected properties unconventional test with the eddition of edible intects
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá přípravou a monitorováním fermentace těsta vyrobeného z maniokové mouky. Nejprve je monitorováno těsto bez přídavku mouky z jedlého hmyzu, poté je 5 % maniokové mouky nahrazeno moukou z larev potemníka moučného.
Abstract:
The bachelor thesis deals with the preparation and monitoring of fermentation of dough made from cassava flour. Firstly, the dough is monitored without the addition of flour from edible insects, then 5% cassava flour is replaced by flour from mealworm larvae.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Mičánková, Andrea. Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu. Zlín, 2024. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma