Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu – Mgr. Andrea Mičánková
Mgr. Andrea Mičánková
Bakalářská práce
Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu
Evaulation of selected properties unconventional test with the eddition of edible intects
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá přípravou a monitorováním fermentace těsta vyrobeného z maniokové mouky. Nejprve je monitorováno těsto bez přídavku mouky z jedlého hmyzu, poté je 5 % maniokové mouky nahrazeno moukou z larev potemníka moučného.Abstract:
The bachelor thesis deals with the preparation and monitoring of fermentation of dough made from cassava flour. Firstly, the dough is monitored without the addition of flour from edible insects, then 5% cassava flour is replaced by flour from mealworm larvae.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Mičánková, Andrea. Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu. Zlín, 2024. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Fortifikace pizza těst jedlým hmyzem
Debora Plánková -
Fortifikace pšeničného pečiva moučkou z Nauphoeta cinerea
Žaneta Žáková -
Hodnocení vybraných vlastností bezlepkových mouk s přídavkem jedlého hmyzu
Veronika Ševčíková