Originální podnikatelský záměr - Tisíc vůní Orientu – Květa Sekhri
Květa Sekhri
Bachelor's thesis
Originální podnikatelský záměr - Tisíc vůní Orientu
Abstract:
Moje práce má za cíl přiblížit cestu začínajícího podnikatele od vzniku nápadu v jaké oblasti a s čím podnikat, přes vyřešení základních legislativních podmínek pro otevření živnosti v daném oboru, prozkoumání možností umístění a vybavení provozovny, dopravní obslužnosti v místě, marketingové nabídky a mixu, ověření zájmu samotných potencionálních zákazníků o vybrané produkty, finanční otázky podnikání …moreAbstract:
The thesis is to bring the idea to the starting entrepreneurs of the process of starting a business, especially what are the essential legislative conditions for opening a trade in the relevant field, investigation of location and equipment, transport services in the given area, marketing mix and the interest of the potential customers of the products, financial issues and finally building own project …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2019
Identifier:
https://is.ambis.cz/th/kderw/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 6. 2019
- Supervisor: Ing. Alena Buksová
- Reader: Ing. Jaroslav Veselka, DiS.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SEKHRI, Květa. \textit{Originální podnikatelský záměr - Tisíc vůní Orientu}. Online. Bachelor's thesis. Praha: The College of Regional Development and Banking Institute - AMBIS, a.s. 2019. Available from: https://theses.cz/id/cqzi8j/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBISBanking Institute/College of Banking
Bachelor programme / field:
Economics and Management / Organization management
Theses on a related topic
-
Výroba a prodej textilních hraček
Lenka Horáková -
Subkultura na prodej - marketingové oslovení vybrané subkultury
Radek Vais -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Food self-sufficiency relation to the level of countries food security
Pavel Samoilenko -
Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Bianka ORENDÁŠOVÁ