Originální podnikatelský záměr - Tisíc vůní Orientu – Květa Sekhri
Květa Sekhri
Bakalářská práce
Originální podnikatelský záměr - Tisíc vůní Orientu
Anotace:
Moje práce má za cíl přiblížit cestu začínajícího podnikatele od vzniku nápadu v jaké oblasti a s čím podnikat, přes vyřešení základních legislativních podmínek pro otevření živnosti v daném oboru, prozkoumání možností umístění a vybavení provozovny, dopravní obslužnosti v místě, marketingové nabídky a mixu, ověření zájmu samotných potencionálních zákazníků o vybrané produkty, finanční otázky podnikání …víceAbstract:
The thesis is to bring the idea to the starting entrepreneurs of the process of starting a business, especially what are the essential legislative conditions for opening a trade in the relevant field, investigation of location and equipment, transport services in the given area, marketing mix and the interest of the potential customers of the products, financial issues and finally building own project …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2019
Identifikátor:
https://is.ambis.cz/th/kderw/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2019
- Vedoucí: Ing. Alena Buksová
- Oponent: Ing. Jaroslav Veselka, DiS.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBISVysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management organizací
Práce na příbuzné téma
-
Výroba a prodej textilních hraček
Lenka Horáková -
Subkultura na prodej - marketingové oslovení vybrané subkultury
Radek Vais -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Bianka ORENDÁŠOVÁ -
Food self-sufficiency relation to the level of countries food security
Pavel Samoilenko