Racionálnost potravin a zdravá výživa v diferenciaci obyvatelstva – Bc. Jana Řezaninová
Bc. Jana Řezaninová
Diplomová práce
Racionálnost potravin a zdravá výživa v diferenciaci obyvatelstva
Rationality of food and healthy support in difference of population
Anotace:
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku zdravé výživy. Jejím smyslem je poukázat na význam správného a důsledky chybného stravování, především u dětí a mládeže. Výzkumná část analyzuje šetření mezi žáky a výsledky porovnává s výzkumem jiných odborných institucí. Zjištění práce jsou přínosem pro stravování žáků v daném regionu.Abstract:
This graduation theses focuses on problems of health support. Meaning of this work is points out importance of right and poor consequences of false board, all above by kids and teen-agers. The empirical part analyses disquitions among students and results compares with research of others experts institutions . Findings of work are gains for board of students in exact region.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2010
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/voi34/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 5. 2010
- Vedoucí: PhDr. Mgr. Lenka Procházková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby
Práce na příbuzné téma
-
Pitný režim u adolescentů
Petra Berková -
Vyhodnocení úrovně pestrosti stravování a plnění nutričních požadavků klientů ve vybraném zdravotnickém zařízení
Kateřina JÍLKOVÁ -
Problematika stravování na dětských letních táborech
Radka Pelcová -
Kvalita stravování dětí v jídelnách základních škol
Nikola PRUCKOVÁ -
Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
Lucie OŠMEROVÁ -
Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku
Ivana Urbanczyková -
Bezlepková dieta - realita v restauračních zařízeních
Miroslava KUCHAŘOVÁ -
Komparace výživových hodnot v moderních dietách
Kateřina Kubelková