Národní gastronomické produkty, suroviny a s nimi spojené eventy – Markéta Parmová
Markéta Parmová
Bakalářská práce
Národní gastronomické produkty, suroviny a s nimi spojené eventy
National gastronomy products, ingredients and related events
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou národní gastronomie a gastronomického cestovního ruchu v České republice. Práce je zaměřena na typické české národní produkty a suroviny a na eventy s nimi spojené. Práce se soustřeďuje zejména na gastronomické atraktivity ve Středočeském kraji. Součástí práce je také popis chráněných označení podle Evropské unie a přehled certifikovaných potravin a produktů …víceAbstract:
This bachelor's thesis deals with issues of the national gastronomy and issues of the gastronomy tourism in the Czech Republic as well. The thesis is focused on typical Czech national products, ingredients and related events. The main focus is especially on gastronomic atractivnesses within the Central Bohemia Region. The description of protected designation according to the European union and a summary …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2014
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/46014
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 6. 2015
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Barbora Voříšková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/46014
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Gastronomický cestovní ruch jako nástroj regionálního rozvoje
Kateřina Třísková -
Gastronomický cestovní ruch - Potenciál pivního cestovního ruchu v Královéhradeckém kraji
Lukáš Kulhánek -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Gastronomický cestovní ruch v Itálii
Alina Safronova -
Gastronomický cestovní ruch se zaměřením na město Liberec
Michaela Rysnerová -
Gastronomický cestovní ruch
Michelle Jana Hofmannová -
Zážitkový cestovní ruch ve Středočeském kraji
Karolína Poláčková -
Vliv gastronomického turismu na cestovní ruch
Šárka Knapová