Nabídka restauračních zařízení v Olomouci pro návštěvníky se stravovacími preferencemi (vegetariáni a vegani) – Denisa ŠUMSKÁ
Denisa ŠUMSKÁ
Bachelor's thesis
Nabídka restauračních zařízení v Olomouci pro návštěvníky se stravovacími preferencemi (vegetariáni a vegani)
The offer of restaurants in Olomouc for visitors with special preference in food (vegetarians and vegans)
Anotácia:
Bakalářská práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část je zaměřena především na charakteristiku vegetariánství a veganství a jejich typů. Dále jsou zde vysvětleny důvody, co člověka vedou, k tomu stravovat se tímto způsob, a také jaké má tento styl výhody a nevýhody pro zdraví. V praktické části jsem se zaměřila na nevegetariánské restaurační zařízení v Olomouci na horním a …viacAbstract:
The bachelor's thesis has been divided into two parts - theoretical and practical. The theoretical part focuses mainly on the characteristic of vegetarianism, veganism and describes their differences. The following theoretical part explains why a person would choose to be vegetarian or vegan additionally with the positive and negative effects of these two different lifestyle choices. The practical …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 6. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Halina Kotíková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠUMSKÁ, Denisa. \textit{Nabídka restauračních zařízení v Olomouci pro návštěvníky se stravovacími preferencemi (vegetariáni a vegani)}. Online. Bakalárska práca. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci, Faculty of Physical Culture. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/cs8p73/.
Jak správně citovat práci
ŠUMSKÁ, Denisa. Nabídka restauračních zařízení v Olomouci pro návštěvníky se stravovacími preferencemi (vegetariáni a vegani). Olomouc, 2021. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Fakulta tělesné kultury
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Fakulta tělesné kulturyPalacký University Olomouc
Faculty of Physical CultureBachelor programme / odbor:
Physical Education and Sports / Recreology
Práce na příbuzné téma
-
Jídelní postoje a návyky u žáků 2. st. ZŠ a studentů SŠ na Příbramsku
Aneta HUMŇALOVÁ -
Postoje dětí předškolního věku ke stravě a stravování
Anna Beránková -
Going vegan: blogging to promote vegan food
Kristýna KRÓLOVÁ -
Vegan Diet in Turkey and University Students
Beritan Dumanli -
Označení VEGAN na produktech a jeho vliv na spotřební chování
Michaela Malecová -
Marketingový plán nově vznikajícího vegan bistra
Michaela Saňková -
Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Bianka ORENDÁŠOVÁ -
Sustainability in consumer's behaviour (the case of vegan food)
LOKWAN CHHANTYAL
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Složky
Soubory
MARKLOVÁ, E.
13. 7. 2021