Spotřebitelské chování při nákupu regionálních potravin – Ondřej Kopecký
Ondřej Kopecký
Bakalářská práce
Spotřebitelské chování při nákupu regionálních potravin
Consumer´s Behavior When Buying Local Food
Anotace:
V této bakalářské práci je řešena problematika chování spotřebitele při nákupu regionálních potravin. Text pojednává o spotřebitelském chování a označování potravin z tuzemského, ale i Evropského hlediska. V teoretické části jsou uvedeny přístupy a faktory, které ovlivňují spotřebitele při rozhodování nakupování regionálních potravin a také značky, které mu tento výběr mohou usnadnit. V praktické části …víceAbstract:
The bachelor thesis will be about programmes to support food.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Provoz a ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Podpora prodeje potravin v různých typech maloobchodních provozoven
Monika Dytrichová -
Systém podpory prodeje potravin v kamenných a internetových maloobchodech
Tereza Malá -
Informační systém pro podporu prodeje potravin
Jan MÍSTECKÝ -
Online prodej potravin v ČR
Eva TISOTOVÁ -
The use of food delivery applications among different consumers groups in the Czech Republic
Yasmeen Al frouh -
Analýza preferencí ve spotřebě potravin
Aleš Homolka -
Označování potravin a ochrana spotřebitele
Kateřina Borská -
Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích
Michaela Vaňková
Název
Vložil
Vloženo
Práva