Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory – Bc. Lenka Kabátová
Bc. Lenka Kabátová
Diplomová práce
Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory
Comparison of HACCP system for various types of catering services in Retirement homes
Anotace:
Cílem diplomové práce je návrh systému HACCP pro dvě formy zajištění stravování (provozovnu vyvařující a provozovnu bez vyvařování) v domově pro seniory. Následuje vyhodnocení těchto dvou forem z hlediska odlišností systému HACCP, zajištění bezpečnosti a kvality vydávaných pokrmů a z hlediska ekonomického. Dalším cílem této práce je vytvoření týdenního jídelního lístku a jeho vyhodnocení z nutričního …víceAbstract:
The aim of the master's thesis is to design a HACCP system for two forms of catering (a kitchen and a kitchen without cooking) in a home for elderly. The following is an evaluation of these two forms in terms of differences in the HACCP system, ensuring the safety and quality of food and in terms of economic. Another aim of this thesis is to create a weekly menu and its evaluation from a nutritional …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Kabátová, Lenka. Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory. Zlín, 2021. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Výživa seniorů v Domově pro seniory Strážnice
Pavla GUČOVÁ