Způsoby chlazení a jejich aplikace v potravinářském průmyslu – Nikola Ješinová
Nikola Ješinová
Bachelor's thesis
Způsoby chlazení a jejich aplikace v potravinářském průmyslu
Methods of cooling and their application in food industry
Abstract:
Tato bakalářská práce je zaměřena na systémy chlazení potravin v potravinářském průmyslu. Cílem této práce je popsat a zhodnotit různé systémy chlazení potravin. V práci je popsaná činnost chladicích systémů, jejich důležitých částí a používaných chladiv. Práce pojednává o použití chladu v různých odvětvích potravinářského průmyslu, především v masném, mlékárenském, nápojářském průmyslu a k uchování …moreAbstract:
This bachelor thesis focused on the cooling systems of food with in the food industry. The aim of this study is to describe and evaluate different cooling systems of food. The study describes the operation of refrigeration systems, their important parts, and the refrigerants used. The study also deals with the use of cold in different sectors of the food industry, especially in the meat, dairy and …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Andrea Smejtková, Ph.D.
- Reader: Tomáš Jehlička, Dr. Ing.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
JEŠINOVÁ, Nikola. \textit{Způsoby chlazení a jejich aplikace v potravinářském průmyslu}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Engineering. 2015. Available from: https://theses.cz/id/csm9xs/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of EngineeringBachelor programme / field:
Agricultural Specialization / Trade and Business Dealing with Machinery
Theses on a related topic
-
The Implementation of Smart Technology into the Food Chain
Karl-Armin Brohm -
Development of a technology for crystallization and spray drying of saccharides and salts in the food industry
Damla Avci -
Utilization of algae in food industry
Kateřina Patloková -
Mrazení vodných roztoků – kvantifikace zvýšení lokální koncentrace
Jan Duda -
Vliv parametrů ekvilibrace a mrazení ejakulátu býků na motilitu spermií po rozmrazení
Monika Beránková -
Study of Processes Associated with Freezing of Aqueous Solutions
Ľubica Vetráková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights