Podnikatelský plán - založení restauračního minipivovaru v Havlíčkově Brodě – Kristýna Beranová
Kristýna Beranová
Bakalářská práce
Podnikatelský plán - založení restauračního minipivovaru v Havlíčkově Brodě
Business Plan for Establishing a Microbrewery with a Restaurant in Havlíčkův Brod
Anotace:
Hlavním cílem bakalářské práce je vypracovat návrh podnikatelského plánu na založení restauračního minipivovaru v Havlíčkově Brodě. Dalším cílem je zjistit rentabilitu investic a analyzovat podnikatelské prostředí ve městě Havlíčkův Brod a v Kraji Vysočina.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 12. 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Vysoká škola polytechnická Jihlava
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.