Bc. Kateřina Jelínková

Master's thesis

Vliv přídavků karobového prášku na antioxidační vlastnosti muffinů

The effect of carob powder on antioxidant properties of muffins
Abstract:
První část této diplomové práce se zabývá sorpčními izotermami. Jejich měřením, matematickým popisem, jednotlivými typy a jejich využitím pro praxi. Experimentálně byly stanoveny sorpční izotermy prášku z lusků rohovníku (Ceratonia siliqua) před a po pražení. Druhá část této diplomové práce se zabývá antioxidačními vlastnostmi rohovníku. V rámci experimentu byly připraveny muffiny s různým podílem …more
Abstract:
The first part of this Diploma Thesis deals with moistire adsorption isotherms, their determination, measurement, mathematical description, their types and their use in practice. SMoisture adorption isotherms of carob powder were experimentally established. The second part of this Diploma Thesis deals with antioxidant properties of carob poeder. Then muffins were prepared with addition of various levels …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2018
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Libor Červenka, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Jelínková, Kateřina. Vliv přídavků karobového prášku na antioxidační vlastnosti muffinů. Pardubice, 2018. diplomová práce (Mgr.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Master programme / field:
Special Chemical and Biological Programmes / Bioanalyst