Kristýna SYRYČANSKÁ

Bakalářská práce

Vliv pandemie covid-19 na prosperující chod restaurací v Krupce

Impact of the covid-19 pandemic on thriving restaurants in the Krupka
Anotace:
Hlavní motivací této bakalářské práce bylo téma, které bylo společensky významné svými dopady na chod ekonomiky státu. Cílem práce bylo zjistit, zda a v jakém rozsahu ovlivnila pandemie covid-19 provoz vybraných restauračních zařízení v Krupce a jak se odrážely vládní opatření na prosperujícím chodu podniků. Snahou práce bylo předejít ztrátě restaurací při omezených možnostech návštěvnosti samotných …více
Abstract:
The main motivation for this bachelor thesis was a topic that was socially significant in its impact on the running of the country's economy. The aim of the thesis was to find out whether and to what extent the covid-19 pandemic affected the operations of selected restaurant establishments in Krupka and how the governmental measures reflected on the prosperous operation of the establishments. The thesis …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 4. 2023
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Michaela Jánská, PhD.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

SYRYČANSKÁ, Kristýna. Vliv pandemie covid-19 na prosperující chod restaurací v Krupce. Ústí nad Labem, 2023. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta sociálně ekonomická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta sociálně ekonomická

UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

Fakulta sociálně ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a management