Mikrobiální produkce glycerolu kvasinkami Saccharomyces cerevisiae – Bc. Karolína Žižková
Bc. Karolína Žižková
Master's thesis
Mikrobiální produkce glycerolu kvasinkami Saccharomyces cerevisiae
Microbial production of glycerol by the yeast Saccharomyces cerevisiae
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŽIŽKOVÁ, Karolína. \textit{Mikrobiální produkce glycerolu kvasinkami Saccharomyces cerevisiae}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/cvjvz1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Biotechnology and Bioengineering
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.