Podnikatelský záměr - otevření nové provozovny – Ing. Ondřej Hábl
Ing. Ondřej Hábl
Bakalářská práce
Podnikatelský záměr - otevření nové provozovny
Enterpreneurial Intention - the Opening of a New Pernament Establisment
Anotace:
Záměr řeší otevření provozovny v nové lokalitě, specifikaci technických parametrů, nároky na dodávky výrobků a služby, vliv na životní prostředí, plán výnosů a nákladů, závěry a výsledky a s tím spojená rizika projektu.Abstract:
My work deal with the opening of a pernament establisment in a new lokality, the specifikation of technical parameters, the demands of the delivery of products and services, the influence on the environment, plan of pay-off and budget expense, enclosures and results and risk connected with them.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 3. 2006
Identifikátor:
https://is.sting.cz/th/c6aiv/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2008
- Vedoucí: Ing. Bohumil Pexídr
- Oponent: Ing. Marie Strnadová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- všem autentizovaným
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Akademie StingAkademie Sting
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Organizace a řízení malých a středních firem
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelský záměr nového ubytovacího zařízení
Veronika Dědková -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Eliška Krchovová -
Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení
Filip Valíček -
Podnikatelský záměr nového ubytovacího zařízení
Martin Klaus -
Podnikatelský záměr nového ubytovacího zařízení
Ondřej Konec -
Podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia
Martin Hučko -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení košer restaurace
Abdelreheem Shamekh -
Podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia
Norbert Gerec