Charakterizace ovocných, zeleninových šťáv a různých druhů medu dle jejich fyzikálně chemických parametrů – Markéta ŠŤASTOVÁ
Markéta ŠŤASTOVÁ
Bachelor's thesis
Charakterizace ovocných, zeleninových šťáv a různých druhů medu dle jejich fyzikálně chemických parametrů
Characterization of Fruit, Vegetable Juices, and Various Types of Honey According to Their Physicochemical Parameters
Abstract:
Předložená bakalářská práce je zaměřena na charakterizaci vybraných ovocný a ze-leninových šťáv a různých druhů medu fyzikálně ? chemickými metodami. V teoretické části bylo popsáno chemické složení ovoce, zeleniny a medu a jejich příznivý vliv při výživě člověka. V části praktické byla provedena analýza na základě jejich fyzikálně ? chemických vlastností. Byly vybrány základní metody stanovení jako …moreAbstract:
This bachelor thesis is focused on the characterization of selected fruit and vegeta-ble juices and various types of honey physical - chemical methods. The theoretical part describes the basic components of fruits, vegetables and honey and their beneficial effect on human nutrition. In the practical was made analysis on the basis of their physical - chemical properties. They were chosen as the primary …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2013
Accessible from:: 15. 5. 2013
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠŤASTOVÁ, Markéta. \textit{Charakterizace ovocných, zeleninových šťáv a různých druhů medu dle jejich fyzikálně chemických parametrů}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2013. Available from: https://theses.cz/id/cxxubb/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ŠŤASTOVÁ, Markéta. Charakterizace ovocných, zeleninových šťáv a různých druhů medu dle jejich fyzikálně chemických parametrů. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 15. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
-
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
Jitka Cetkovská -
Možnosti využití netradičních druhů ovoce pro výrobu produktů zachovávajících kusovitost ovoce
Karolína Kuželová -
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
Jitka Cetkovská -
Význam konzumace zeleniny a ovoce: příjem zeleniny a ovoce u vojáků z povolání
Filip PLECHÁČEK -
Ovoce u diabetu mellitu 2. typu
Anna Nováčková -
Mikrobiologické aspekty zeleniny a ovoce v nízkomikrobiální dietě
Aneta Martinková -
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
Lucie Petruchová -
Projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol na 1. stupni základních škol
Veronika Srncová