Markéta ŠŤASTOVÁ

Bachelor's thesis

Charakterizace ovocných, zeleninových šťáv a různých druhů medu dle jejich fyzikálně chemických parametrů

Characterization of Fruit, Vegetable Juices, and Various Types of Honey According to Their Physicochemical Parameters
Abstract:
Předložená bakalářská práce je zaměřena na charakterizaci vybraných ovocný a ze-leninových šťáv a různých druhů medu fyzikálně ? chemickými metodami. V teoretické části bylo popsáno chemické složení ovoce, zeleniny a medu a jejich příznivý vliv při výživě člověka. V části praktické byla provedena analýza na základě jejich fyzikálně ? chemických vlastností. Byly vybrány základní metody stanovení jako …more
Abstract:
This bachelor thesis is focused on the characterization of selected fruit and vegeta-ble juices and various types of honey physical - chemical methods. The theoretical part describes the basic components of fruits, vegetables and honey and their beneficial effect on human nutrition. In the practical was made analysis on the basis of their physical - chemical properties. They were chosen as the primary …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2013
Accessible from:: 15. 5. 2013

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ŠŤASTOVÁ, Markéta. Charakterizace ovocných, zeleninových šťáv a různých druhů medu dle jejich fyzikálně chemických parametrů. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2013

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 15. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe