Spotřeba potravin v historických souvislostech v období let 1918 - 2018 – Tomáš Bárta
Tomáš Bárta
Bachelor's thesis
Spotřeba potravin v historických souvislostech v období let 1918 - 2018
Food consumption in historical context over the 1918 – 2018 years
Abstract:
Bakalářská práce zpracovává stoleté období spotřeby potravin v historických souvislostech Československé a České republiky. Cílem bakalářské práce je obecně popsat a analyzovat vývoj ve spotřebě potravin a na základě získaných dat predikovat jejich vývoj do budoucnosti. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou vymezeny a vysvětleny základní pojmy o výživě, potravinách …moreAbstract:
The thesis examines one hundred years of food consumption in the historical context of Czechoslovakia and the Czech Republic. The aim of the thesis is to generally describe and analyze the development in food consumption and to predict its future development based on the obtained data. The work is divided into theoretical and practical parts. The theoretical part defines and explains basic terms of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 3. 2021
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Radka Procházková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BÁRTA, Tomáš. \textit{Spotřeba potravin v historických souvislostech v období let 1918 - 2018}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2021. Available from: https://theses.cz/id/cz31xv/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme:
Public Administration and Regional Development - Litoměřice
Theses on a related topic
-
Stravovací zvyklosti žáků 2. stupně základních škol
Pavlína VANICKÁ -
Vliv pohybové aktivity na stravovací zvyklosti vysokoškolských studentů
Lenka Pechová -
Stravovací zvyklosti žáků ZŠ a SŠ s ohledem na konzumaci mléka a mléčných výrobků a informovanost žáků o jejich nutriční hodnotě
Pavlína ŠVECOVÁ -
Výživové zvyklosti v životním stylu studentek Jihočeské univerzity
Martina HAVLOVÁ -
Spotřeba potravin - vývojové tendence vybraných druhů potravin
Lucie Havlová -
Food and beverage consumption trends following KOLs: an explosive phenomenon in Vietnam
Chi Mai Nguyen -
Spotřeba potravin jako součást identity Evropanů
Jana Koldová -
Nezaměstnanost ve vybraných státech Evropské unie - Česká republika, Slovenská republika, Rakouská republika a Řecká republika
Tereza Vacková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights