ŠUMIVÁ VÍNA A JEJICH MÍSTO V GASTRONOMII – Radka Chudobová
Radka Chudobová
Bachelor's thesis
ŠUMIVÁ VÍNA A JEJICH MÍSTO V GASTRONOMII
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá problematikou šumivých vín, jedná se zejména o povědomí šumivých vín jako takových, což bylo šetřeno prostřednictvím dotazníku. Dotazníkovým šetřením bylo zjištěno, že se jej zúčastnilo 133 žen (n=133), 104 respondentů ve věku do 30 let (n=104), z vesnice 31,4 %, do zbývajících 100 % byli respondenti z měst. Zaměstnanci tvořili 48,3 %, studenti 36,6 %, živnostníci 5,8 % a …viacAbstract:
The bachelor thesis deals with the issue of sparkling wines, especially about awareness of sparkling wines, which was investigated throught a questionnaire. The questionnaire survey found that 133 women (n=133) were attended, there were 104 respondentd aged under 30 years old (n=104), 31,4 % respondents from villages. To the remaining 100 % there were respondents from towns. The staff 48,3 %, students …viacKľúčové slová
Šumivá vína sekty šampaňské crémanty Prosecco Cava Chardonnay Pinot Noir Pinot Meunier
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2018
Identifikátor:
http://theses.cz/id/czbc4s/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2018
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme / odbor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Složky
Soubory
Kráčmar, S.
23. 4. 2018
Kráčmar, S.
23. 4. 2018